Få fodbold af træ til dit fritidshjem!

Er du som leder træt af at fodboldmålet på fritidshjemmet hele tiden går i stykker? Er det dyrt at få nye, men de kan ikke undværes? Så læs med her!

Mange ledere, som fører et fritidshjem, kan hurtig blive trætte af, at tingene går i stykker. Det sker dog tit, når man har med børn at gøre. Enten er det spil, hvor brikkerne efterhånden forsvinder eller ting bliver smadret. Sådan er det, men det kan dog hurtigt gå hen og blive dyrt. Det vil også medføre til, at der forekommer færre ture eller arrangementer, da institutionen ikke har råd til det.

Det ses især, når der er tale om fodboldmål. Mange ledere oplever at skulle ud og investere i nye fodboldmål hver eneste år. Det kan være yderst frustrerende, da man helst gerne vil bruge pengene andre steder. Men de skal købes! Der er dog heldigvis en løsning! For man kan nu købe fodboldmål, som er til overkommelige priser. Det er nemlig hos Homegoal. Det er dog ikke som alle andre fodbold, som er lavet af stål. Det her er nemlig fodboldmål af træ. Denne tanke bekymrer mange, som er en skam. For det er faktisk mere holdbart end dem af stål. Mange tror dog at træ hurtigt rådner, som til dels er sandt. Homegoal har dog være strategiske og produceret dem således, at de kan holde i alt slags vejr. Derudover fodbold af træ flytbare og I kan derfor altid selv bestemme, hvor I gerne vil spille fodbold. Så hvis I har en park i nærheden af institutionen, kan I hurtigt få opstillet en del arrangementer, som består af fodboldstævner, hvor forældrene kan komme og kigge på. Det vil både glæde børnene, men også forældrene, da der af den grund vil blive skabt et sammenhold i forældregruppen.

Så besøg fremover Homegoals hjemmeside, hvis I skal ud og investere i nye fodbold. Dog bliver I aldrig nødsaget til at købe et nyt fodboldmål, da Homegoals fodboldmål holder i mange år!

You may also like...