Priser på begravelse – lær mere omkring priser på begravelse og på en bedemand

Skal du arrangere en begravelse så få mere at vide om priser på begravelse her. Priser på begravelse indebærer kiste, gravsten, honorar til din bedemand og meget andet.

Står du med den tunge, men vigtige opgave at skulle arrangere en begravelse, så lær mer omkring priser på begravelse her. Priser på begravelse afhænger her af mange forskellige faktorer. Når du forsøger at udregne den samlede pris, så anbefaler jeg dig her at bryde regnestykket ned i de forskellige poster, så du har et klarere billede af, hvad der trækker de samlede omkostninger op.

Typiske priser på begravelse
Det normale prisleje for begravelser ligger et sted imellem 8000 til 15.000 kroner. Hvad prisen lander på afhænger her af, hvor meget urnen, kisten, gravstedet, gravstenen, rustvognen og lignende udgifter koster. Derudover vil jeg også minde om, at du også skal huske et honorar til din bedemand, hvilket ofte vil ligge på omkring et par tusind kroner.

Endelig, så skal du huske på, at der muligvis vil være nogle ekstra gebyrer, hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken. Således skal man som regel betale for leje af kirke og hyring af præst og kirkesangere, hvis man ønsker at holde ceremonien i en kirke for en person, som ikke var en del af folkekirken.

Få hjælp af en bedemand
Når du skal have arrangeret en begravelse, så vil jeg klart anbefale dig at få hjælp af en bedemand. En bedemand sikrer her, at alle de praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen bliver udført. Derudover koster en bedemand ikke for meget samtidig med, at han fra starten kan hjælpe dig med at udarbejde et budget for den forestående begravelse.

You may also like...