Storskovens opholdssted kan gøre en stor forskel!

Føler du dig ikke tilpas i din vennegruppe? Eller bliver du mobbet på din skole? Kunne du godt trænge til at komme lidt væk? Så er det her lige noget for dig!

Det er desværre gået hen og blevet et stort problem for mange børn og unge. Mobning og drillerier holder stopper nok aldrig og vil derfor altid fortsætte. Det kan tage hårdt for mange, da det aldrig vil være rart at blive holdt udenfor eller mobbet. Det kan være på grund af de mindste ting, at børn og unge bliver drillet og det kan derfor være svært at gøre noget ved det. Det er sværere at være sig selv og det kan derfor være svært at finde sig selv. For når man først er blevet mobbet vil man som ung prøve at ændre sig til, som de andre er. Man vil derfor ikke være sig selv, som er en skam.

Det kan ligeledes være svært som forælder. For hvad gør man, når ens barn kommer hjem fra skole og er ked af det? Mange taler med skolen og de andre børns forældre, men det er dog sjældent at det gør noget ved problemet. Det gør det faktisk kun værre. For når børn ved at man har sladret, vil man kun blive endnu mere udsat. Det kan derfor være svært at gøre noget ved mobning og det bliver derfor til et stort problem.
Mange prøver derfor løsningen med at skifte skole. Her kan man til tider være heldig at komme ind i en ny og bedre klasse, hvor sammenholdet bliver vægtet højt. Det er desværre sjældent. For når man som ung kommer ind i en ny klasse, kan det være svært at få nye venner. For så er grupperne allerede blevet etableret og her er det de færreste, som byder nye velkomne.
Det er hyppigt de grupper, som er ude på ballade, som gerne vedtager et nyt medlem i gruppen. Når man er ung og alene, vil man gøre alt for at få venner og blive godtaget og derfor vil man ikke takke nej til nye venner. Børn og unge ved jo heller ikke med det samme at den nye gruppe laver ballade og når man først har fået et godt kendskab til de pågældende medlemmer, kan det være svært at komme ud af det.

Når børnene så bliver ældre og har været i en gruppe, som laver ballade, vil de også være mere tilbøjelige til at lave kriminelle ting. Det kan virkelig være frustrerende, da man ikke ønsker at nogen unge kommer ud for problemer. Unge prøver grænser af og det er her vigtigt at man viser status. Man vil gerne være populær og det er derfor næsten umuligt at sige nej til noget, når man er i sådan en gruppe. Med sådan en baggrund kommer de fleste unge ud i et dårligt miljø, som indebærer det kriminelle og afprøve forskellige rusmidler. Det skal vi helst undgå og der skal derfor gøres noget allerede fra en tidlig alder.

Så hvis du som forælder er meget bekymret, da du inderst ved at dit barn laver ballade, er det bare at gøre noget ved det i en fart. For som sagt vil det kun blive værre, hvis man vender det blinde øje til. Men det bliver også kun sværere at tale en ung person til fornuft, da vennerne på dette tidspunkt betyder alt. Man vil derfor gøre det modsatte af hvad ens forældre siger. Det er derfor ikke altid et nemt job at være forælder, da man altid skal være opmærksom!
Hvis du står i denne situation, skal du helt klart se Storskoven som en mulighed. For det er et opholdssted, hvor unge mennesker fra 13-23 kan komme ud af deres problemer. Et opholdssted kan gøre alt for de unge, da de på den måde kan komme lidt væk. Det hjælper generelt meget, da den unge også kan komme på andre tanker og opleve et andet liv. For et opholdssted kan få de unge til at spærre øjnene op.
På Storskovens opholdssted er der også mange andre unge, som er under de samme sociale problemer. Man vil derfor ikke være alene om det, som er en stor fordel. For det vil altid være svært at åbne sig op, hvis man er den eneste, der har det sådan. Men på et opholdssted er der flere og man kan derfor både blive et mere socialt og et åbent menneske, hvis man vælger at tage på et opholdssted.

Storskovens opholdssted kan derfor anbefales til alle!