7 ting du bør vægt højt, når du vælger samarbejdspartner inden for landbruget

Vælg samarbejdspartner til landbruget

Når du skal vælge samarbejdspartner inden for landbruget fx til transport og beluftning af korn og afgrøder, er der en række væsentlige punkter, som bør vægte højt.

1. Pålidelighed

Det er naturligvis vigtigt med pålidelighed. Man skal kunne regne med lagerbeholdningen, vedligeholdelsen og reparationerne.

2. Viden og brancheselskab

Det er væsentligt med en samarbejdspartner med knowhow og viden inden for korn-og fodertransport.

3. Leveringssikkerhed

Leveringssikkerhed hos samarbejdspartnere er vigtigt for din produktion. Derfor bør du vælge en samarbejdspartner, som har kort leveringstid og er leveringsikker.

4. Bredt produktprogram

Der opstår en masse forskellige behov inden for landbrug, som kræver forskellige løsninger. Derfor bør du vælge en samarbejdspartner, der har et bredt produktprogram.

5. Service

Man må ikke underkende service i et godt samarbejde. Derfor bør du vælge en samarbejdspartner, der har service i centrum. Det gælder både i forhold til viden, råd og sparing, men også i forhold til hjælp og venlighed generelt.

6. Kvalitet

Kvalitet er et helt afgørende kriterie ved valg af samarbejdspartner. Ny teknologi af højeste kvalitet og dygtige medarbejdere med den rette uddannelse og viden er grundlaget for god kvalitet.

7. Test af maskiner i testcenter

Når maskiner og løsninger udvikles er det vigtigt med test, dokumentation og viden. Derfor bør man vælge en samarbejdspartner, som kan garantere afprøvning og og den rette testning af nye maskiner.