Din nye redningsmand – låsesmeden

Livet består af mange udfordringer, der af og til stiller dig over for tvivlsspørgsmål. Et dilemma man som individ i et senmoderne samfund ofte støder på er, hvorvidt det er velanset at ’snyde’ sig igennem visse udfordringer og vælge den mest tilgængelige løsning.

Som et helt ’normalt’ menneske, tager du del i en hverdag, hvor både store og små problemstillinger florer – på både godt og ondt.

Vi har alle været ude for det, som vi kender som en typisk mandag. Den stereotype første dag på ugen, hvor alting bare går galt, og din redningsmand synes langt borte. Din låsesmed.

Et helt basalt problem, der kan sætte en bremse for en dags umættelige gøremål kan være en låst dør. En låst dør, som du ikke umiddelbart kan få adgang til.  Særligt ikke når din månedlige indtægter er afhængige af SU-styrelsen tilstedeværelse.

En låsesmed udgør din nødvendige redningsmand, der på elegant vis åbner porten til din dags gøremål og muligheder. Din låsesmed giver dig mandagen tilbage og sikrer, at du formår at nå ind til det, du kendetegner som dine vante rammer – på en måde uden din højre fod, og stærkeste skulder skal gøres til offer for din fysiske indtræden.

På SU kan det virke som et kæmpe nederlag at skulle kontakte din lokale låsesmed. Det er både pinligt over for dig selv, at du nu endnu en gang skal have en smækket dør på samvittigheden. Oven i købet med en rimelig vigtig nøgle liggende på den forkerte side af dørmåtten. Derudover er det at byde en låsesmed inden for dine vante rammer ikke gratis. Det, at manden med ’nøglerne til himlen’  åbner op ind til dit hjem, og muliggør at din hverdag kan fortsætte som tiltænkt kræver, at du tilfører lidt knaster til hans uundværlige udførelse af hans arbejde.

Hos Københavns Låsesmed kan du få en billig låsesmed, der på mest effektive og billigste vis tilgodeser din lidt for travle mandag morgen, men også din økonomi. Med andre ord er det nu ikke nogen bekostelig affære at ’snyde’ dig indendørs, og dermed gøre din travle dag god igen.

låsesmed

You may also like...