Få ny bilnøgle til bilen

Ny bilnøgle til bilen

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en ny bilnøgle til sin bil, men typisk skyldes det at man enten har mistet/knækket sin eneste kopi eller kun har et eksemplar. Heldigvis er det nemt at få en ny bilnøgle til sin bil, da der er mange som tilbyder at lave det. Men hvorfor er det vigtigt, at man altid har mere end en nøgle?

Udskiftning af startspærre kan blive dyrt

Mister man sin sidste bilnøgle, så kan det blive en dyr fornøjelse. Det skyldes at man ikke bare skal have skiftet låsen, men ligeledes udskiftet koden i den nye bilnøgle til bilen. Det er selvfølgelig ikke alle bilnøgler der har en startspærre, men siden 1993 har de fleste bilnøgle fået det, og chancen for at ens bilnøgle har det, er derfor stor. Fordelen ved en startspærre er, at ens bil er ekstra tyverisikret, men desværre gør det også udskiftningen dyrere. Man bør derfor altid have en kopi, så man ikke ender ud i den uheldige situation, at skulle købe en ny bilnøgle til bilen.

Mistet bilnøglen – Hvad skal man gøre?

Hvis det sker at man mister sin bilnøgle og ikke har en kopi, så skal man have fat i en låsesmed. Det er selvfølgelig aldrig planlagt at man mister nøglen, så det kan derfor ske på alle tidspunkter af døgnet. Netop derfor er der låsesmede, som tilbyder døgnvagt, så man hurtigt kan komme ind i bilen igen. De vil hjælpe dig med, at få lavet en ny bilnøgle til bilen, så du igen kan køre.

En af låsesmedene man kan kontakte er Københavns Låsesmed, som tilbyder døgnvagt. De kan lave en ny bilnøgle til din bil i alle mærker, bortset fra Mercedes Benz og vil hurtigt være ude hos en. Har man brug for en kopi, så kan man komme ud til deres værkssted i Glostrup, så laver de den mens man venter. Udover det, har de konkurrencedygtige priser, så man udgår, at den nye bilnøgle til bilen bliver dyrere en højst nødvendigt.

 

 

You may also like...