Få lavet en ekstra bilngøle

Ny bilnøgle til bilen

Hos Københavns Låsesmed kan du få lavet bilnøgler, både som en kopi og i original kvalitet. Hvis uheldet skulle være ude, at du mistede din bilnøgle, så er det vigtigt at du skynder dig at få lavet en kopi af din nuværende. Det kan hurtigt blive meget dyrt, hvis du er så uheldig at miste begge dine bilnøgler, man kan i nogle tilfælde nemlig være nødsaget til at få bilen bugseret ude hos sin forhandler, så chippen til bilnøglerne kan blive aflæst. Sådan en omgang kan komme helt op og koste dig flere tusinde kroner, så derfor anbefaler Københavns Låsesmed altid at have 2 bilnøgler på sig som virker optimalt, så man kan undgå den store regning.
Du kan tage forbi Københavns Låsesmed på deres værksted i Glostrup på Ejby Industrivej 28D, og for at få løst problemet. Derudover Har Københavns Låsesmed også et drive in værksted og butik som ligger placeret i skovlunde, tæt ved motorvejen. Du kan vælge, at tage forbi for at få lavet en ekstra bilnøgle, der er gode parkerings muligheder, så enten kan man komme tilbage senere samme dag eller lade bilen står og komme dagen efter, hvor de så har gjort arbejdet færdigt.
Det næsten lige gyldigt hvilken slag bil du har, de kan lave og kopierer til alle bilmodeller og mærker, med undtagelse til Mercedes Benz.

Københavns Låsesmed

Københavns Låsesmed laver også mange andre ting end bare bilnøgler, de kan hjælpe med at lukke dig ind i dit hjem hvis du har glemt nøglen, de kan lave en om kodning af låsen, reparation af nye og ældre låse, reparation efter indbrud, montering af låse og alarmer, elektroniske låse og generelt set bare et komplet sikkerheds tjek. Så hvis du har brug for en totalløsning, så skal du kontakte Københavns låsesmed på 6013 5050, de har åbent 24/7 året rundt.

You may also like...