Det er muligt at gå til tandlæge i weekenden

Tandlæge i weekenden
Tandlæge i weekenden

I weekenden var alt planlagt ned til mindste detalje – troede jeg i hvert fald. Jeg skulle holde bryllup for min bedste ven, og jeg havde stået for det meste af arrangementet. Men jeg faldt pludselig ned ad trappen og flækkede min tand. Jeg blev derfor nød til at tage til en tandlæge i weekenden – noget jeg troede var helt umuligt, men Tandlægecenter Højbro Plads reddede virkelig det hele.

Jeg balancerede kagen, champagneglassene og min habit på vej ned ad trappen. Højre fod trådte på venstre skoens snørebånd, og langsom kunne jeg mærke at balancen tippede den forkerte vej. Jeg faldt. Det gjorde ondt som bare fanden, og jeg var nervøs for, at jeg gik glip af brylluppet. Jeg tog af sted med det samme til tandlæge i weekenden, og heldigvis havde klinikken en ledig tid til mig.

 

Tandlæge i weekenden er muligt for alle

At gå til tandlæge i weekenden er muligt for alle, der har været ude for et uheld som mig. Tandlægecenter Højbro Plads har weekendåbent og tager imod alle, der har brug for hjælp. Det er de færreste tandlæger, der har åbent i weekenden, men det er ikke tilfældet med tchp.

 

Flere har prøvet det

Der er faktisk flere, der har prøvet at komme galt af sted og så været tvunget til at tage til tandlægen i weekenden. Jeg hørte fra min onkel, at både han og hans kone på et tidspunkt var nødsaget til at tage til tandlæge i weekenden, fordi de begge var faldet lige på hovedet en fuld aften.

 

Har du brug for en tandlæge i weekenden, skal du ikke tøve med at tage kontakt til Tandlægecenter Højbro Plads. De er eksperter i deres branche og kan hjælpe dig med alle tænkelige problemer. Ring til dem i dag på 33 14 05 90 eller besøg deres hjemmeside her.

You may also like...