Min historie om brystforstørrelse

Erkendelsen

brystforstørrelseFor alle kvinder er bryster et ømtåleligt emne, der i årtier, århundreder og nok os årtusinder, er blevet både tilbedt og hadet. Mænd tilbeder mere og mere kvindens former, hvor kvinden i mange tilfælde har hadet sine bryster. Jeg har tilhørt den andel af kvinder der har hadet sine bryster siden teenageårene, men som altid gerne ville elske sine bryster. Mit problem har været at mine bryster som sådan er store nok, men at de er meget forskellige, hvilket gør det meget svært for mig at vise min krop frem, for mænd jeg møder.

Det er hårdt at erkende, at man har brug for kosmetisk indgriben i sin krop, men man lever kun én gang, og hvis jeg kan føle mig lykkelig og bedre tilpas med en brystforstørrelse, så må det være den vej jeg skal vælge at gå.

Flere og flere kvinder vælger at få lavet en brystforstørrelse, men jeg har altid haft en del skepsis overfor det. Derfor satte jeg mig for at undersøge markedet inden for brystforstørrelse.

I Danmark er der utroligt mange klinikker at vælge imellem, der tilbyder produktet, men det er svært at vide hvem man skal vælge.


Tvivlsspørgsmål

Nu hvor erkendelsen havde taget fat i mit sind, så kom jeg til spørgsmålet omkring hvad der skal laves ved ens krop, hvor meget silikone skal man have i, hvilken form skal brysterne have osv.

Der poppede utroligt mange spørgsmål op i mit hoved, men jeg tænkte at der måtte være mere hjælp at hente hos en professionel, der har stor erfaring med området.

Jeg henvendte mig derfor til en klinik, som er et privathospital med speciale i plastikkirurgi og specielt brystforstørrelse. Årsagen til at jeg valgte denne klinik var egentlig ikke på grund af deres reklamer, men på grund af veninder som anbefalede mig at tage derud. Det at bruge sine venner og veninder synes jeg er mest troværdigt i forhold til produkter og erfaringer omkring disse.

 

Processen

Ved alle operationer er der en proces og procedure der skal overholdes, så der gik lidt tid før jeg for alvor følte at der skete noget, men hele forløbet var meget professionelt udført og jeg følte mig meget tilpas i deres omgivelser. Ved en brystforstørrelse og forløbet inden skal man være halvnøgen overfor en læge, som står og vurderer din krop og i særdeleshed bryster. Dette er meget grænseoverskridende, men der var ingen stress på fra lægen og omgivelserne gjorde at man kunne slappe af.

Efter undersøgelsen på klinikken var jeg fast besluttet på at jeg nu ville have en brystforstørrelse og at det skulle være hos dem.

Operationen i sig selv tog ikke særlig lang tid, men efterfølgende har man selvsagt mange smerter der aftager gradvist efter nogle uger. 

 

Bagefter

Efter operationen har jeg været super tilfreds med resultatet af min brystforstørrelse, der både har givet mig mere selvtillid og samtidig også mere ro i sjælen og kroppen.

Når man får komplimenter af både veninder og mænd man møder er det alle pengene værd, så det økonomiske har ikke været nogen hæmsko overhovedet.

Måden jeg valgte at finansiere min brystforstørrelse på var via klinikken, der selv tilbød at man kunne afdrage et månedligt beløb, så man ikke skulle spare en stor pose penge sammen.

I alt har forløbet været utroligt positivt og jeg ærgrer mig den dag i dag over at jeg var så længe om at erkende mit behov, men det er dumt at græde over spildt mælk så lykken over min brystforstørrelse er det eneste der fylder i mit hoved.

You may also like...