Botox imod sved og rynker

7c6544fcf48e72b2470ed0912b9568d6

Få svedproblemerne til at forsvinde

De fleste af os oplever øget produktion af sved i teenageårene, og det er ganske normalt. Men for nogen forsvinder den øgede svedproduktion ikke, hvilket som regel er en bivirkning af en anden sygdom. Lider man af højt stofskifte eller lavt blodsukker, så er chancen for at døje med øget svedproduktion større.

Det er ikke sjovt at lide af forøget svedproduktion, og for manges vedkommende påvirker det deres lyst til at socialisere med andre mennesker, hvilket er stik imod den menneskelige natur, og kan i sidste ende resultere i mental sygdom.

Men heldigvis er det i dag muligt at gøre noget ved den forøgede svedproduktion, og det kan behandles på en række forskellige måder. Én af dem er ved hjælp af Botox, som dog primært bruges til behandling af hånd- og armsved, men andre områder kan også behandles ved hjælp af Botox. Ved behandling af forøget svedproduktion med Botox skal man dog være opmærksom på, at det ofte gør patienten helt ”tør”, hvorimod en kirurgisk operation imod svedproduktion kun reducerer svedproduktionen.

Kom rynkerne til livs

Som du muligvis ved, så bruges Botox i langt de fleste tilfælde til behandling af rynker. Botox kan bruges i behandling af alle former for rynkerne, men er særlig velegnet til rynker, der skyldes sammentrækning i musklerne. Disse rynker findes ofte omkring øjne, næse og mund, men også rynker på hals og bryst kan behandles med Botox.

Botox kan benyttes af gammel som ung og mand som kvinde, og dette vil ikke påvirke resultatet. Men hos nogle er resultaterne mindre tydelige end hos andre, hvorfor der kan være behov for yderligere behandlinger.

Behandling med Botox er ikke en permanent løsning, hvilket er helt naturligt, da du ved at bruge dine muskler efterfølgende ikke kan undgå de sammentrækninger, som dine muskler også lavede før. Dette betyder, at du efter en hvis periode skal have foretaget nye behandlinger, hvis du ønsker at bibeholde resultatet. Varigheden af behandlingen varierer meget fra person til person, men behandlingen holder i gennemsnit omkring 4 måneder.

Det skal også bemærkes, at resultatet af behandlingen ikke vil kunne ses med det samme, men vil være synligt efter 1-8 dage. Lige efter at have fået foretaget behandlingen vil du være hævet og øm, og ganske få personer kan opleve smerter og allergiske reaktioner ved behandling af Botox. Du skal naturligvis kontakte kirurgen med det samme, hvis du oplever allergiske reaktioner.

You may also like...