Porte og sikkerhed

Det siger sig selv, at det er en meget ubehagelig oplevelse at få fingrene i klemme i en port, som fx den port, der sidder i garagen eller måske på jobbet.

Heldigvis er ulykker, der involverer porte heldigvis nærmere undtagelsen end reglen, men sikkerhed spiller alligevel en stor rolle, når det kommer til porte. Faktisk findes der på europæisk plan en sikkerhedsstandard, som alle porte skal leve op til – Hvad end de er lavet til erhverv eller til private.

Har du som enten husejer eller leder af en virksomhed sikret dig, at din porte lever op til sikkerhedskravene, der er så centrale for at undgå at komme til skade?

Spørg din leverandør af porte om sikkerheden af deres porte, hvis du vil have vished om, at du og hhv. din familie eller dine ansatte er sikrede imod smerte og alvorlige skader.

Ejer du en bolig med en port til fx garagen er det dit ansvar, at porten lever op til sikkerhedsstandarderne, hvis noget skulle ske. Heldigvis sker der sjældent noget, men det er godt at have sit på det tørre, når det kommer til sikkerhed og porte.

You may also like...