Jeg har købt nye arbejdssko

Som overskriften antyder, så har jeg endelig fået taget mig sammen til at købe et par nye arbejdssko, og det var også ved at være sidste udkald. Jeg har aldrig rigtigt gået op i mærker og producenter, når det kommer til arbejdssko, men nu har jeg her på det seneste set så mange reklamer fra HKSDK, så jeg besluttede mig for at prøve deres arbejdssko af og se, om de virkelig er så gode, som de selv siger.

Inden jeg kommer med min vurdering af arbejdsskoene, så vil jeg gerne råde alle, der bruger arbejdssko til at skifte dem ud, når de viser de første tegn på slid og ødelæggelse. Det gjorde jeg nemlig ikke med mine, og jeg tror, at det har påvirket mine fødder.

Jeg har i hvert fald lært, at det er utroligt vigtigt at have fodtøj på, der passer til fødderne, og det gør hverken almindelige sko eller arbejdssko altså ikke, når de er udtrådte. Så synger skoene på sidste vers, er det om at købe nogle nye i en fart.

Jeg valgte som sagt at købe HKSDK arbejdssko denne gang, og det er jeg faktisk rigtig glad for, at jeg gjorde, og det er der en meget god grund til.

Nu har jeg haft mulighed for at bruge arbejdsskoene i en måneds tid, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det de bedste arbejdssko, jeg husker at have haft. Det er til gengæld også de dyreste, så vidt jeg husker, men kvalitet koster penge, og jeg vil til hver en tid altid vælge kvalitet over en billig pris.

hksdk arbejdssko

You may also like...