Nu er svigerfamlien snart færdige med at få lagt nyt tag på huset

Svigerfamilien skal have nyt tag på huset nu også. Det er udover alle de andre ting de har været igennem. Sidste år blev der konstateret råd i kælderen, og siden hele fundamentet bestod af træ, var det for omfangsrigt at reparere på. De måtte flå hele huset ned, bortset fra ydermurene. De lagde nyt beton fundament, og genopbyggede hele huset.

Nu skal de åbenbart have nyt tag på også. Så er der for alvor kun skallen tilbage af det gamle hus. Det bliver dog heldigvis rigtig flot. De har valgt nogle flotte sortglaserede teglsten, som går rigtig godt til det hvide nypudsede ydre.

Efter de er færdige med at få lagt nyt tag, kan der da heldigvis ikke være mere der er nødt til at blive ordnet. Det skulle da lige være hækken omkring haven, der står og vakler lidt. De har ikke fået klippet den endnu, så den er helt overgroet. Det er heldigvis ikke den store opgave, selv om den dog er over tre hundrede meter lang, alt i alt. Stik mig en kasse bajere, så ordner jeg det for dem på en weekend. Jeg kan dog ikke hjælpe med at lægge det nye tag. Jeg gider ikke ligge og rode rundt deroppe, med fare for at falde af.

Det har været en lang proces, men nu er de snart færdige. Med et nyt tag på huset og total renovation indvendigt, skal det blive rigtig lækkert at flytte tilbage. Jeg ved at de glæder sig enormt meget, og de har da også fortjent det.

nyt tag

You may also like...