Få overblikket af processen omkring et nyt tag

Tvivlen i husejere er stor, når man spørger om de har tænkt sig at opdatere deres hjem. Man kan opdatere sit hjem på mange måder, men en måde hvorpå det virkelig kan ses er ved at investere i et nyt tag. Investerer man i et nyt tag så kan man ikke blot forøge værdien på huset, men samtidigt også få sig et super smukt hus, der kommer til at overstråle alle de andre huse på vejen. Der er dog en del man skal være opmærksom på når man får bygget et nyt tag på sit hus og disse vil blive beskrevet i denne lille artikel.

Et punkt hvorpå mange husejere bliver forvirrede er når de skal til at vælge tegl, for hvilken tegl skal man vælge? Det er et svært valg når man skal have et nyt tag, men her kommer der en beskrivelse af de mest gængse der er at finde på markedet.

De mest benyttede teglsten ved et nyt tag er vingetagsten og faltagsten. Man skal være opmærksom på at vingetegl kun findes i en begrænset mængde hvorimod at faltagsten de findes i mange forskellige udformninger.

De forskellige muligheder med tegl

Vingetagsten er den klassiske rustikke tegl, og de har som regel en langt mindre størrelse end faltagsten. Det er vigtigt at man, inden man sætter sin underskift på et nyt tag, er hundrede procent sikker på hvilke tegl det er man ønsker. Det kan være en lang proces at finde ud af, så derfor skal man tage sig rigtig god tid til lige præcist denne proces.

Den klassiske tegl, som mange vælger at få lavet i forbindelse med et nyt tag, er vingeteglen. Den er at finde på mange tage på kirker og på mange villaer rundt om i Danmark.

nyt tag

Disse kræver dog et mere robust undertag end faltagsten, så her skal man gøre op med sig selv hvad man vælge når man skal have lavet et nyt tag.

Med nogle nye tage er man rent faktisk begyndt at forske i om man kan undvære et undertag med faltagsten, hvilket jo vil sænke prisen gevaldigt når man skal have anlagt nyt tag. Det er ikke kun billigere men også hurtigere at få monteret sit nye tag, så hvis det skal gå hurtigt, så burde man måske overveje lige præcist denne type tegl når man bygger et nyt tag til sit hus.

You may also like...