At flytte til Hellerup og finde en ny tandklinik

tandklinik hellerupI foråret flyttede jeg fra Nørrebro i København til de mere nordlige himmelstrøg, eller med andre ord Hellerup. Jeg havde ellers altid været glad for at bo på Nørrebro, men da min kæreste drømte om at bo i villa, blev vi enige om, at Hellerup var et meget godt sted. Flytningen har ikke kun betydet ny bopæl, nyt område og nye naboer, det har også betydet, at jeg måtte skifte min gamle tandklinik ud med en i Hellerup.Det var nu heller ikke fordi det betød så meget for mig – jeg har aldrig haft et særlig nært forhold til min tandklinik på Nørrebro.

Den nye tandklinik i Hellerup

Da vi havde fået skiftet adresse på borger.dk og kom til at skulle vælge tandklinik, var min kæreste og jeg ikke helt enige om, hvilken vi hver især skulle vælge i Hellerup. Min kæreste valgte en tandklinik, der lå i et stort sundhedshus i Hellerup, hvor der også var fysioterapeuter, trænere osv., og jeg valgte en mindre tandklinik i Hellerup, som jeg havde hørt godt om på nettet. Den tandklinik i Hellerup jeg valgte var Tandlæge Frederick Upton Sjölin på Lyngbyvej. Jeg valgte den tandklinik fordi en havde god omtale på nettet, fordi den ligger tæt på vores bolig i Hellerup samt fordi jeg godt kan lide, at det ikke er en kæmpe stor tandklinik. Jeg kan godt lide at min tandklinik i Hellerup er lidt mindre og at der er en chance for at tandlægerne der ved hvem man er. Men det er jo nok forskelligt fra person til person. Min kæreste er mere til de tandlæger, hvor man bare er et nummer i rækken, og hvor man ikke har et mere ”personligt” forhold til tandlægen.

Første besøg hos den nye tandklinik i Hellerup

Det passede faktisk så fint, at så snart vi havde fået flyttet alle vores ting og sager fra Nørrebro i København til Hellerup, så var det tid til det første besøg på tandklinikken. Jeg plejer kun at få tjekket mine tænder på en tandklinik én gang om året, da jeg har pæne og stærke tænder. Da jeg havde skrevet mig op hos tandklinikken Tandlæge Frederick Upton Sjölin på Lyngbyvej i Hellerup, blev jeg ringet op af en af de søde tandlægeassistenter, der ville have lidt info om mig og min behov inden for tandpleje. Jeg fortalte bare, at jeg var vant til at tage forbi tandklinikken én gang om året og at der ikke plejede at være nogen huller. Hun foreslog mig at jeg kom ind forbi deres tandklinik i Hellerup og fik et tjek, hvor de kunne starte en journal på mig. Og dét var jeg glad for. Det viste sig nemlig, at der var et par ting min gamle tandlæge ikke havde opdaget. For eksempel opdagede den dygtige tandlæge hos denne tandklinik i Hellerup, at jeg havde et begyndende hul i min venstre visdomstand. En skade, der straks skulle behandles, hvis jeg ville undgå, at det skulle udvikle sig til et reelt hul. Jeg var virkelig overraslet, for hver gang jeg havde været hos min gamle tandlæge, havde han fortalt mig at der intet var at se. Jeg var glad for at det blev opdaget, for tandlægen på den nye tandklinik i Hellerup kunne se, at skaden havde været undervejs de sidste par år, så det må jo have været der mens min gamle tandlæge har tjekket mig. Tænk at man kan overse sådan noget.

Alt i alt har jeg nu fundet lige præcis den type tandklinik jeg ledte efter i Hellerup.

You may also like...