Her får du god indisk take away mad i København

indisk take away København + indisk mad KøbenhavnDer er efterhånden rigtig mange steder at få god indisk take away i København, men som den aficionado jeg er, når det kommer til indisk mad, så vil jeg her fortælle om den allerbedste oplevelse jeg har haft i København.

Jeg har efterhånden boet syv år i København, og har minimum to gange om måneden købt indisk mad som take away, når jeg var på vej hjem fra arbejde. Jeg bør vide hvad jeg snakker om når det kommer til indisk mad, for har vist prøvet samtlige indiske take away steder i indre København og på broerne. Så her får I mit bedste tip. Den her restaurant ligger godt nok i Valby, så det er kun når jeg er på Vesterbro i København og omegn, at jeg får sat benene der, men ”my oh my”, hvor er det godt. Det er derfor også godt, at man kan bestille mad der fra via Just Eat;) Navnet på take away stedet, der sælger indisk mad er Punjab Indian Restaurant.

Indisk mad jeg oftest bestiller i København

Når jeg bestiller indisk take away mad fra Punjab i Valby, der er den bydel der ligger mellem Rødovre, Frederiksberg, København V og Hvidovre, så er det næsten altid den samme indiske mad, jeg bestiller.

Jeg bestiller næsten altid den type indisk mad der hedder Dhahi barray, som er boller af linsemel, der ligger i en yoghurtblanding med agurk, spidskommen og lækre krydderier. Så godt! Klart en af mine favoritter, når jeg bestiller indisk take away.

Hvis ikke jeg er in the mood for Dhahi barray, bestiller jeg ofte Hariyali chicken tikka som forret eller appetizer. Hariyali chicken tikka er en af mine andre yndlings retter, når det kommer til indisk mad. Det består af marinerede kyllingefileter, der tilberedes med koriander og mintsauce. Så godt. Klart også en af mine favoritter, når jeg bestiller indisk take away i København.

Som hovedret bestiller jeg næsten altid den meget populære indiske madret, der hedder Lamb butter, og som tilberedes med flåede tomater og en cremesauce med pistacienødder, mandler og cashewnødder. Det er faktisk ikke alle stder med indisk take away i København, der tilbyder denne ret, men det gør Punjab Indian Restaurant.

Indisk mad til festlige lejligheder i København

Forleden aften havde jeg en masse venner hjemme hos mig til middag. Jeg havde besluttet mig for, at i stedet for at lave maden selv, så skulle jeg bestille indisk mad som take away i København. Let’s face it, det er bare bedre.  Der bestilte jeg den fantastiske indiske specialitet Lamb leg roast, der består af et helt marineret lammelår, der er grillet i ovnen med indiske krydderier, og som serveres med ris og ovnbagte kartofler. Noget af det bedste.

Nu er tippene givet videre – bon appetit!

You may also like...