Skal du flytte til Hillerød?

Kender du det, når du skal flytte og ikke rigtig kan se dig selv i den pågældende by? Sådan havde jeg det med Hillerød. Det tog mig meget lang tid før jeg blev tilfreds. Nu kan jeg ikke se mig selv andre steder! Det handler blot om de gode faciliteter!

Hvis du søger en god frisør i Hillerød, så gør som jeg gjorde!

Det er åbenbart ikke nemt at finde sig en frisør, som klipper det man ønsker i Hillerød. Det havde jeg i hvert fald meget svært ved og det frustrerede mig meget. Jeg er nemlig en kvinde, som elsker at gå til frisøren. Jeg bryder mig dog ikke om det, når jeg ikke får det, som jeg gerne vil have det. Det er desværre meget udbredt hos mange frisører. Man kan komme med nogle ønsker og gå derfra med noget helt andet. Det finder jeg på ingen måde acceptabelt. Det skete så også i Hillerød. Jeg kendte jo slet ikke til frisøren og gik der hen en dag for at få en tid. Jeg undrede mig dog lidt, da jeg fik en tid med det samme. Jeg sagde dog ja, da jeg selvfølgelig skulle derhen en eller anden dag – så hvorfor ikke bare med det samme? Jeg fortalte, at jeg blot ønskede mig en studsning og få farvet mine striber igen. Dette gik dog helt galt. Jeg fik det på ingen måde, som jeg havde håbet på! Mit hår blev klippet alt for kort og striberne blev alt for tykke og lyse. Mit hår er næsten helt hvidt nu. Det er meget frustrerende, når sådan noget sker, da man bare ikke kan lave om på det. En ting var dog sikkert – der skulle jeg aldrig hen igen! Jeg ledte derfor efter en ny frisør i Hillerød og faldt over en ved navn Rosted Salon. Selve hjemmesiden var meget moderne og brugervenlig, som jeg allerede finder lovende. Jeg gik derfor forbi en dag for at se nærmere – wow for en indretning! Der er jo så lækkert! Jeg besluttede mig derfor for at bestille en tid dagen efter og sad derfor i stolen den pågældende dag. Jeg var meget nervøs, men fortalte blot, at de skulle redde mit hår. Salon Rosted har aldrig gjort mit hår flottere! De er så erfarne og meget moderne og man er derfor i meget trygge hænder!

Så der er fordele ved at flytte til Hillerød – der findes nemlig en dygtig og erfaren frisør!

You may also like...