Intim hårfjerning med laser kan gøres som permanent hårfjerning

intim hårfjerning

Hårfjerning er i dag en helt normal del af de fleste kvinders skønhedsrutine. Vi fjerner hår under armene, på benene, på overlæben, i bikinilien og andre intime steder på kroppen. Særligt sidstnævnte, intim hårfjerning, kan være ret svært at udføre selv med et tilfredsstillende resultat. Mange får derfor vokset deres intimområder i dyre domme måned efter måned.

Der er kun én løsning, hvis man ønsker permanent hårfjerning

De gængse hårfjerningsmetoder, herunder voksnin,g er dog på ingen måde metoder, der sikrer en permanent hårfjerning, som ellers er det, mange kvinder drømmer op. Tænk at slippe for indgroede hår og skægpest fra barbering, smerter fra epilering og voksning og giftige kemikalier fra hårfjerningscreme! Det kommer som en overraskelse for mange, at det rent faktisk lade sig gøre med laser hårfjerning.

Hvad er laser hårfjerning, og hvordan virker det?

Laserbehandlingen går ud på, at slå hårsækkene ihjel ved hjælp af koncentreret varme. Det betyder nemlig, at hårsækkene stopper med at producere hår for evigt. Hårfjerning med laser er derfor permanent hårfjerning forstået på den måde, at det fjerner alle eksisterende hår. Der kan derfor godt dukke lidt hår op igen senere i livet i forbindelse med hormonelle ændringer såsom graviditet. Metoden er ufarlig, da laseren kun opvarmer hårsækkene til 70 grader celsius og ikke påvirker huden i nogen særlig grad. Derfor er laser også særlig velegnet til intim hårfjerning, der jo i sagens natur involverer nogle lidt sarte områder på kroppen.

Hvor kan man få hårfjerning med laser?

Hårfjerning med laser, hvad det drejer sig om intim hårfjerning eller fjernelse af hår andetsteds på kroppen, er ikke en behandling, som man selv kan udføre. Laserteknologien skal betjenes af en uddannet behandler, der har forstand på hår- og hudtyper og kan tilrettelægge det rette forløb med laser hårfjerning til hvert enkelt patient. Der er heldigvis blomstret en række dygtige klinikker op i Danmark, der tilbyder permanent hårfjerning med laser til konkurrencedygtige priser. En detalje er, at laser hårfjerning kræver en række behandlinger for at opnå et helt hårløst resultat. Men frygt ej! Klinikkerne tager tit højde for dette ved at tilbyde samlede pakkepriser eller særlige rabatordninger, hvor prisen falder for hver behandling.

You may also like...