Advokatfirma i Århus: Find den helt rigtige advokat

advokatfirma århus

Århus er Danmarks 2. største by, og det giver derfor god mening, at der er mange advokatfirmaer i byen. De store og kendte advokatkæder såsom Ret&Råd er naturligvis tilstede, men ligeledes findes en række mindre, lokale advokatfirmaer.

Hvis man har brug for en advokat i Århus, så er der således rig mulighed for at finde én. Alligevel er det ikke så simpelt at få den rette juridiske rådgivning. Der er nemlig stor forskel på hvilke kompetencer, de forskellige firmaer har, og man bør derfor grave lidt dybere ned i dette, før man blot vælger en tilfældig advokat.

Tjek hvilket område, advokatfirmaet er specialiseret indenfor

Nogle advokater i Århus er fx specialiseret inden for forretningsjura, og de vil derfor ikke være meget bevendt, hvis du fx gerne vil skilles fra din ægtefælle. Omvendt kan et advokatfirma i Århus med speciale i familieret ikke hjælpe dig med lovgivning omkring opkøb og fusionering af virksomheder.

Når du researcher efter en advokat, så er det derfor en god idé at tage udgangspunkt i dit konkrete rådgivningsbehov. Mangler du en skilsmisseadvokat? En arveretsadvokat? En advokat med speciale i mediejura?

Når du har indkredset dit rådgivningsbehov, så kan du derfra finde frem til en mindre håndfuld advokatfirmaer i Århus, der kan yde specialiseret assistance på netop dette felt.

Indhent tilbud fra flere advokater og vurdér dem op mod hinanden

Denne håndfuld kan du så kontakte telefonisk eller på mail og bede dem om at vurdere din sag. Ofte vil advokaterne ikke tage penge for at sætte sig overfladisk ind i sagen og vurdere, om de vil tage den. De fleste advokater i Århus vil enten afvise sagen med det samme eller sende dig et tilbud om rådgivning, hvor de bl.a. oplyser deres honorar.

I udgangspunktet skal du ikke lade størrelsen på honoraret bestemme, hvilket advokatfirma i Århus, du vælger. Størrelsen af honoraret er nemlig ikke altid en indikator på kvalitet. Gå i stedet efter den advokat, som du føler dig mest tryg ved. Kommende an på din sag, så kan du nemlig ende med at have meget kontakt med vedkommende og god kemi er derfor essentielt.

You may also like...