Advokater hjælper mig med stiftelse af fonde i København

Jeg har altid haft en stor lyst til at gøre noget godt for andre, og jeg har gået og tænkt meget over, hvordan jeg kunne gøre dette på bedst mulig vis, og det tror jeg nu, at jeg er kommet frem til. Jeg vil oprette fonde i København, og jeg har allerede allieret mig med et par advokater, som skal hjælpe mig med at få alt det juridiske på plads.

Når man skal oprette fonde i København, så er der rigtig mange juridiske ting, der skal være på plads, og jeg har forsøgt at sætte mig ind i det, men det gik ikke ret godt, så derfor valgte jeg at sætte mine advokater i København på sagen. Jeg har heldigvis pengene til at få et par advokater til at stå for det juridiske, og jeg vil gerne have, at det hele er oprettet korrekt, så der ikke bliver nogen problemer med mine kommende fonde i København, da det jo er meningen, at de skal hjælpe folk i pengenød frem for at give dem problemer.

Heldigvis har jeg de bedste advokater i København, man kan ønske sig, så jeg er helt tryg ved, at de sørger for, at mine fonde bliver oprettet efter forskrifterne.

fonde i københavn

Jeg har endnu ikke endeligt besluttet mig for, hvem der skal kunne søge mine fonde i København, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre fra jer, hvis I har nogle gode ideer. Jeg har aftalt med mine advokater, at der minimum skal oprettes to fonde i København, men det er selvfølgelig ikke udelukket, at der bliver oprettet flere. Nu må vi se, hvordan efterspørgslen er.

You may also like...