Min nye slankekur

nupoJeg er i gang med en Nupo kur, hvor jeg skal spise meget få kalorier ved at erstatte mine måltider med Nupos måltidserstatninger. En ganske smart måde at skære ned på kalorie indtaget, hvilket ofte er grunden til at vi tager på.

Jeg har selvfølgelig også måtte sande, at mit overforbrug af søde sager måtte ophøre, så jeg håber næsten at se en dobbelteffekt, når jeg både skærer ned på sukker og samtidig begynder at indtage langt færre kalorier. Det kan KUN give gode resultater!

Jeg må dog påpege at jeg allerede kan mærke at det har en effekt. Den negative effekt er at jeg føler ikke at jeg har samme energi, men det er selvfølgelig klart, når jeg indtager så meget mindre i det hele taget. Den positive effekt er, at jeg kan mærke, at jeg er mindre opblæst og allerede føler mig lettere og på den rette vej.

Nupo kan indtil videre klart anbefales! Det næste er at gøre træning en del af min hverdag.

You may also like...