Erhvervsrengøring i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er rigtigt dejligt sted idyllisk sted at bo, eftersom jeg blev hurtigt træt af det støjende og larmende København hvor jeg havde boet og vokset op i 25 år, besluttede jeg mig for at flytte ud sammen med min kone på Nykøbing Falster, eftersom hun havde sine forældre boende der og hjalp os med at finde en god bolig. Jeg besluttede også at flytte min online marketing virksomhed med over på Nykøbing Falster, eftersom en stor del af mit arbejde foregik over computeren ville det ikke være det store problem.

Derudover var vi i forvejen kun 8 medarbejdere i alt, så det gjorde ikke det store at vi skulle til at flytte vores virksomheds lokalitet. Der var endda to af mine kollegaer der valgte at flytte med til Nykøbing Falster, dog selvom vi var en relativ lille virksomhed så havde vi dog stadig sindssygt travlt da vores kundeportefølje jo ikke blev mindre bare fordi vi flyttede til Nykøbing Falster. Vores travlhed gjorde også at mig og mine to andre medarbejdere som var flyttede med, havde så travlt med at vores arbejde at vi sjældent havde tid til at gøre rent.

En god beslutning
Derfor besluttede vi os for at hyre en rengøringsvirksomhed som kunne tage sig af erhvervsrengøring, for vi havde efter kun tre måneder på Nykøbing Falster havde vi utrolige beskidte lokaler, støvede vindueskarme og hylder, snavsede vinduer og meget andet som vi meget gerne ville udlicitere til en rengøringsvirksomhed. Dette valg kan jeg kun sige har været en god beslutning, da vi nu har næsten har helt ulækkert rent i vores lokaler. Derudover føler vi os også mere glade og komfortable i vores nye rene arbejdsmiljø. Som nu er ligeså flot og idyllisk som Nykøbing Falster.

Du kan læse på arbejdstilsynet hjemmeside hvorfor det er vigtigt at der er rent på ens arbejdsplads og hvordan man skal sørge for at det forbliver rent.

You may also like...