Hjælp til kagepynt

Min datter har fødselsdag i næste uge, og hun ønsker sig brændende en rigtigt fint dekoreret kage med flot kagepynt. Hun har ikke sagt noget om tema, men bare at kagen skulle være flot pyntet.

Jeg er ikke den mest kreative sjæl, så det er altså svært for mig at tænke mig til. Har I nogen gode ideer? Jeg synes ikke nødvendigvis, at det skal være prinsessekage, bare fordi hun er en pige. Måske kan man få noget sødt mariehøne-kagepynt eller sådan noget.

Ej, jeg ved det simpelthen ikke. Selve kagen, som pyntet skal på, havde jeg tænkt skulle være en god chokoladekage. Jeg har masser af gode kageopskrifter, men mangler inspirationen til det perfekte kagepynt. Det må gerne være noget, som alle børnene, der kommer til fest, ville synes var rigtigt sjovt.

Kagepynt for mig har altid bare været lidt slik og par lys, men det skal altså være mere. Det skal være noget særligt til min pige, som jeg synes har fortjent det. Nogle idéer?

kagepynt

You may also like...