Flyttefirmaet er klar – Jeg flytter til udlandet

I dag har jeg glædelige nyheder! Jeg skal flytte til udlandet. Det er et spring, som jeg gerne har villet tage længe. Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvordan det skal foregå praktisk, om man skal have et flyttefirma osv. Jeg ved desværre heller ikke, hvor længe det bliver, men spændt, dét er jeg! Måske kommer jeg slet ikke tilbage, for hvem ved hvilke spændende ting der venter på mig i det store udland?

Det er ikke kun let

Jeg har længe drømt om flytning til udlandet, men jeg må også sige, at det ikke er noget let skridt at tage. Jeg har ikke bare venner her, men også en helt masse familie, og det er svært sådan at flytte lige uden videre, men det er virkelig noget, som jeg bør gøre for mig selv. Jeg tror desuden på, at det er noget alle skal prøve.

Det er også svært at vinke farvel til de trygge rammer herhjemme, når jeg tænker på min forestående flytning til udlandet. Jeg siger jo lidt farvel til at jeg kender allerede og skal bygge mit liv op på ny. Det er både utroligt spændende og ufatteligt skræmmende på en og samme tid.

Dernæst kommer alt det praktiske, men det bekymrer mig ikke så meget. Jeg tror, at jeg allerede har fundet det flyttefirma, som kan klare opgaven. I det hele taget ved jeg ikke engang, om jeg vil flytte alle mine ting med. Måske er det lettere at købe noget, når jeg er flyttet. Alligevel har visse ting jo en affektionsværdi, det kan flyttefirmaet nok også godt forstå. I forhold til det praktiske er der jo også sprog og en masse andre ting, men det er ikke så besværligt i mine øjne, som det bare er super spændende og eventyrligt. Det var på tide, at jeg tog dette spring.

Flyt til udlandet når du vil og mens du kan

Efter at jeg endelig har besluttet mig for at tage springet, kan jeg kun anbefale andre at gøre det samme. Jeg gik med den her drøm i mange år, uden at gøre noget ved den, og det fortryder jeg lidt. Man tror, at ting bremser en, men det behøver de ikke. Det lyder måske lidt slidt, men jeg tror virkelig på, at man skal følge sit hjerte i de her ting. Ellers kommer man virkelig til at fortryde det en dag.

Verden er efterhånden lille, og vi kan let komme i kontakt med hinanden, også dem vi kommer til at savne, mens vi er væk. Der er kun få steder, hvor man kan komme så langt væk, at man ikke hurtigt kan komme hjem igen, og det er ikke så dyrt at flyve som det har været.

Jeg plejede at være nervøs og kunne også sagtens være i tvivl. Det er jeg ikke længere. Jeg glæder mig kun. Flytning til udlandet er et stort skridt, men flyttefirmaet er klar og har megen tiltro til dem. Denne flytning skal bare ske snart. Måske skal jeg give flyttefirmaet endnu et kald med det samme – Jeg er simpelthen så spændt 🙂

flytning til udlandet flyttefirma

 

 

You may also like...