Hvad er pointen med helse og sundhed?

helseHvis du allerede kender svaret på spørgsmålet og ved hvad helse skal gøre godt for, så er du ikke den rette modtager for dette indlæg!

Helse bruges som et synonym for sundhed og kan frit oversættes til at dække over alt hvad der er sundt for dig ift. kost og motion.

Der er mange definitioner på hvad helse er, og hvad der er sundt for dig, men den overordnede konsensus er, at der skal være en form for naturlighed i det, du foretager dig. Mht. mad drejer det sig om at spise varieret og helst mad, som ikke er fremstillet på en fabrik – dvs. at maden kommer direkte fra naturen som eks. frugt, grønsager og til dels også kød. Ift.motion handler det blot om, at det er ganske naturligt, at du dyrker motion, hvorfor du burde gøre det og ikke lede efter undskyldninger til at undgå det.

Helse kan for mange derudover også betyde, at du spiser så korrekt som du burde, men samtidig indtager ekstra vitaminer og mineraler, så kroppen får alt det, den har brug for, for at kunne fungere. Et kosttilskud kan dermed også være en slags helse, men det er dog mere sundt, hvis du får vitaminer og mineraler naturligt fra den kost, du indtager.

Så er der ikke flere der er i tvivl om hvad helse er mere!

Velbekomme.

You may also like...