Min låsesmed på Frederiksberg skal have stor tak

Nu skal det hele ikke handle om låsesmede i Københavnsområdet, men i tillæg til mit sidste indlæg om selvsamme emne vil jeg gerne lige dedikere et indlæg til min låsesmed på Frederiksberg, for han har godt nok hjulpet mig mange gange i løbet af år 2012.

2012 blev året, hvor jeg flyttede til Frederiksberg, og jeg nyder min nye bopæl i fulde drag. Faktisk nyder jeg livet på Frederiksberg så meget, at jeg hellere vil låse mig ude og tilbringe tiden udendørs på at vente på, at min lokale låsesmed her på Frederiksberg kommer og redder mig – er det ikke vildt?

HELDIGVIS har jeg en låsesmed på Frederiksberg, der er super flink, og han kommer altid rigtigt hurtigt, hvilket man sjovt nok sætter ret stor pris på, når man står udenfor og venter på at komme ind i sin lejlighed, mens det er snevejr og frostgrader.

Faktisk er jeg så glad for min låsesmed på Frederiksberg, at jeg overvejer at ringe til ham og høre, om han vil komme og låse mig ind i min lejlighed, og så når han kommer overraske ham med en stor buket blomster som tak for den trofaste hjælp, han altid har givet mig. Hvad synes I om den ide?

låsesmed frederiksberg

Om ikke andet så skal min låsesmed på Frederiksberg have stor tak for sit arbejde, og jeg håber virkelig, at han fortsætter med at være låsesmed i mange år frem!

You may also like...