Spar penge på varmen med træpiller

Dagens indlæg kommer for en gangs skyld ikke til at handle om låsesmede, men om noget helt andet, nemlig træpiller.

Dem der ofte læser med her på bloggen ved, at jeg for nyligt flyttede, men hvad jeg ikke har fortalt jer er, at jeg i den anledning fik den geniale ide at skifte elvarmen ud med træpiller. På den måde kunne jeg spare penge på varmen, og det er jo noget, der frister i disse kolde tider.

Jeg har nu fyret med træpiller i et stykke tid, og det er helt klart noget, jeg kan anbefale andre at overveje at begynde på, hvis man ønsker at spare penge på sin varmeregning. Derfor har jeg lavet en lille guide til, hvad man skal have på plads, før man kan begynde at fyre med træpiller.

træpiller Sådan her ser mine træpiller ud

Det skal du gøre

  1. Først og fremmest skal du have købt et pillefyr, så du har noget at fyre op i. Et pillefyr er lidt ligesom en brændeovn, men billigere og beregnet til træpiller.
  2. Når pillefyret er anskaffet, skal det selvfølgelig sættes til, så det virker. Ellers får du ikke meget varme i hjemmet.
  3. Så skal træpillerne købes. Det er vigtigt at være opmærksom på, om det nyindkøbte pillefyr er beregnet til at fyre med 6 mm træpiller eller 8 mm.

Det var sådan set det. Personligt køber jeg mine træpiller online, da jeg synes, at det er meget nemmere end at købe dem i en fysisk butik, men det er nok en smagssag.

You may also like...